Start


Welkom op FarRunning.nl, DE site voor de recreant hardloper die op zoek is naar persoonlijke begeleiding. Ben jij die hardloper die al 10 tot 15 km kan rennen en er van droomt om een (halve) Marathon te rennen? Of ben jij die beginnende hardloper die graag 5 of 10 km wil kunnen hardlopen? Wat je doel ook is, FarRunning.nl helpt om deze te realiseren.

Een marathon rennend afleggen, is op zich zelf al iets magisch. Voeg een wereldstad als decor toe, vol met supporters, muziek en veel medehardlopers en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een ervaring die je nooit gaat vergeten.

Of wat te denken van je eerste 5km loop waarin je, onder aanmoedigingen van familie, vrienden en ander publiek over de finishstreep komt. Een moment waar je nog lang aan terug zal denken en een moment wat waarschijnlijk naar meer zal smaken.

FarRunning.nl geeft training op maat en biedt persoonlijke begeleiding om op een verantwoorde manier het aantal kilometers te verhogen op weg naar je eerste (halve) marathon, of je eerste 5 of 10km. Naast trainingsschema’s, kan FarRunning.nl je helpen bij het verbeteren van de looptechniek.
Ook voor tips over voeding, kleding en voorbereiding op een loop kan je bij FarRunning.nl terecht.

Eén waarschuwing vooraf, het werkt verslavend. Grote kans dat je besmet raakt met het “hardloopvirus” en je leven lang als een FarRunner door het leven gaat. Run Far For Fun!

Interesse gewekt? Neem vrijblijvend contact op met deze FarRunner om samen de uitdaging aan te gaan.

Ferenc Farkas
Contact: info@farrunning.nl
Ga naar het intakeformulier.