Train


Bij Farrunning.nl kan je terecht voor trainingsschema’s op maat, voor persoonlijke training of groepstrainingen, met verschillende trainingsvormen en met extra aandacht voor het verbeteren van de looptechniek. Veel aandacht wordt besteed aan blessurevrij zijn en blijven, aangezien dit uiteindelijk de belangrijkste voorwaarde is om vooruitgang door training te kunnen boeken.
Trainingen worden verzorgd in omgeving van het prachtige Nationaal Park Veluwezoom (Arnhem, Velp, Dieren, Rheden) en in de buurt van “De Posbank”, een van de mooiste uitzichtpunten van de Veluwe.

Individueel

Voor individuele trainingsschema’s werkt Farrunning.nl met periodes van 8 weken, waarbij na de eerste 4 weken bekeken wordt of er aanpassingen nodig zijn. Dit gebaseerd op jouw persoonlijke ervaringen en de werkelijke trainingsarbeid. Bij het maken van het schema houden we rekening met mogelijke trainingsdagen, tijdstippen en geplande vakanties. Ga naar het intakeformulier,

Bedrijfstrainingen

Doet uw bedrijf mee aan een hardloopwedstrijd? En wilt u uw medewerkers goed getraind aan de start laten verschijnen? Ook dan bent u bij FarRunning.nl aan het juiste adres. Met goede trainingsschema’s en workshops waarbij de looptechniek centraal staat, stomen wij uw medewerkers klaar voor de wedstrijd. Het samen trainen naar en het gezamenlijk finishen van een wedstrijd levert niet alleen een fitte werknemer op, maar zal zeker ook het teamgevoel binnen uw bedrijf versterken.

Groepstrainingen

Uiteraard is het ook mogelijk om met een groep voor een Marathon te trainen bij Farrunning.nl. De trainingen bestaan uit een goede warming up, loopscholing ter verbetering van de looptechniek, de kerntraining (inhoud afhankelijk van persoonlijke wensen) en een cool down.